Huis verhuren in Diemen

De huurmarkt doet het goed in Nederland, zo ook in Diemen. Steeds meer jonge koppels besluiten om een woning te huren, zeker door de stijgende woningprijzen op de particuliere markt. Huis verhuren heeft de beste voorwaarde voor u om uw huis te verhuren.

Huurmarkt te Diemen

De woningmarkt doet het goed in Diemen. Met een gemiddelde aankoopprijs van ruim €310.000,- (mediaan: +/- €253.000,-) blijft de aankoopprijs vrij hoog en stabiel. Dat zorgt ervoor dat vooral jonge gezinnen tot de huurmarkt gedwongen worden. Steeds meer jongeren zijn niet meer op zoek naar de zogenaamde starterswoningen in het centrum van een grootstad als Amsterdam, maar kiezen eerder voor eengezinswoningen in nabijgelegen gemeenten als Diemen. Een van de voordelen voor hen is de diversiteit van beschikbare woningen. Er zijn zowel vrijstaande huurwoningen in wijken met veel groen als appartementen in nieuwe appartementscomplexen. Toch heeft de huurmarkt in Diemen een héél belangrijk kenmerk: ook hier is de vraag groter dan het aanbod. Door een huis te verhuren in Diemen spreekt u met andere woorden een groter wordende groep potentiële huurders aan, waardoor wij vast en zeker een geschikte kandidaat voor u vinden.

Huurprijzen in Diemen

Door de steeds groter wordende vragen naar huurwoningen en -appartementen te Diemen, is deze Noord-Hollandse gemeente gezegend met zeer interessante huurprijzen. Vooral de toevloed van jonge Amsterdammers heeft van Diemen the place to be gemaakt voor vastgoedinvesteerders. Huurprijzen onder 1.000 euro per maand zijn intussen eerder uitzondering dan regel geworden. De huurprijs die u kan vragen voor uw woning te Diemen is uiteraard afhankelijk van de staat, de totale oppervlakte, de voorzieningen en het aantal slaapkamers. Wij kunnen op basis van een huisbezoek de ideale huurprijs voor u bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening te Diemen. Weet alvast dat wij momenteel een gemiddelde huurprijs van 1.750 euro per maand noteren.

Profiteer van de nabijheid van Amsterdam

Diemen heeft een grote troef en dat is niet het jaarlijks Diemer Festijn of fort Diemerdam (alhoewel wij ook daar een grote fan van zijn. De grootste troef van de Diemense huurmarkt moet wel de nabijheid van Amsterdam zijn. Amsterdam heeft internationaal gezien een zeer grote aantrekkingskracht, ook bij jongeren. Die aantrekkingskracht heeft er dan weer voor gezorgd dat de woningen, ook op de huurmarkt, voor steeds meer gezinnen onbetaalbaar zijn geworden. Zij hebben reeds de vlucht uit Amsterdam ingezet en steeds meer anderen volgen hun voorbeeld. In Diemen kunnen ze dan weer terecht op een huurmarkt die veel betaalbaarder is én profiteren ze ook nog eens van al dat natuurlijk schoon. Zij vormen de ideale huisvaders en -moeders voor uw woning.

Ik wens mijn woning te verhuren?

Onze dienstverlening gaat ver, heel ver zelfs. Zo gaan wij via onze uitgebreide screenings niet alleen op zoek naar de best geschikte huurder, maar doen wij ook meer dan dat. Wij kunnen instaan voor het onderhoud en de schoonmaak van de woning, stellen alle documenten en contracten voor u op, verzorgen het inspectierapport bij zowel het in- als uitchecken en voorzien ook de mogelijkheid om tijdelijk verhuren met het uiteindelijk verkopen te combineren. Over het algemeen slagen wij er in om binnen een week een geschikte huurder voor u te vinden. Wij gaan er dan ook prat op dat wij voor iedere woning te Diemen in no-time een geschikte huurder weten te vinden. Lukt dat niet? Geen zorgen, wij werken via het zogenaamde ‘no cure, no pay’-principe.

U wenst uw woning te Diemen te verhuren en wenst ons netwerk in te schakelen om maandelijks ruim 100.000 potentiële huurders te bereiken? Wij mogen u volledig ontzorgen waardoor u enkel hoeft achter te blijven met een aantrekkelijk rendement? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en wij leggen graag een en ander voor u uit.

Alle voordelen

Geen leegstand
Hoogste rendement
Gescreende huurder
20 jaar ervaring
No cure, no pay
Volledig beheer mogelijk
Deskundig en professioneel

Huis verhuren in Amsterdam
Huis verhuren in Abcoude
Huis verhuren in Amstelveen
Huis verhuren in Ouderkerk a/d Amstel
Verhuurmakelaar

Bel mij terug

Call Now Button