Expat verhuur Amsterdam

Het verhuur van expats is populair. Daarom wordt de markt overspoeld door allerlei types die snel geld willen verdienen met expat verhuur Amsterdam. Wij doen dit anders. Zo zijn wij ingeschreven bij verschillende instanties die de branche verbeteren. Ook bemiddelen wij alleen huurders van onbesproken gedrag die werkzaam zijn voor betrouwbare organisaties. Doordat wij al uw papierwerk uit handen nemen weet u zeker dat zaken goed geregeld zijn en kunt u gerust genieten van het rendement. Dit rendement realiseren wij door de beste prijzen te bedingen en uw woning al binnen een week te verhuren. Dit noemen wij ontzorgen! Wilt u de mogelijkheden voor uw huis met ons bespreken? Neem dan snel contact op! Hierna vertellen wij uitgebreider over onze dienstverlening. Wij beantwoorden graag de meest gestelde vragen

Niets gevonden, probeert u het later nog eens.

Waar moet ik als eigenaar op letten bij expat verhuur Amsterdam?

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat u zaken doet met een goede partij. Dat betekent dat u uw huurder moet screenen, duidelijke afspraken moet maken, de juiste prijs moet bedingen, alle formaliteiten moet regelen, de huurbetaling af moet dwingen en bij schade de discussie aan moet gaan met de ex-huurder die dan misschien wel in het buitenland verblijft. Dit is een moeilijk proces. Bovendien is de kans op een kostbare fout duidelijk aanwezig. Daarom adviseren wij u een andere aanpak. Ga in zee met een specialist expat verhuur Amsterdam. Ons lidmaatschap van diverse vooraanstaande organisaties bewijst dat wij regelmatig gescreend worden. Daarnaast nemen wij u alle zorgen uit handen en gezien het grote aantal tevreden klanten durven wij onze prijs competitief te noemen. Sterker nog, wij werken vaak op basis van no-cure no pay. U betaalt dus niets als wij uw woning niet verhuren!

Wat voor mensen komen er via expat verhuur Amsterdam eigenlijk in mijn huis te wonen?

Wij ontzorgen u volledig, dus ook tijdens de (ver)huur. Doordat wij uitsluitend kandidaten toelaten die minimaal 6 maanden huren wordt uw bezit geen doorgangshuis. Uiteraard zorgen wij voor betrouwbare huurders. We screenen kandidaten daarom op hun inkomen, identiteit en huurgedrag. Wij beoordelen dit niet alleen zelf maar hebben ook externe bronnen als huurcheck tot onze beschikking. Daarnaast controleren wij ook de reputatie van de werkgevers van huurders. Aangezien wij vrijwel uitsluitend met multinationals werken zijn er op dat gebied geen problemen te verwachten.

Hoe weet ik zeker dat ik weer over mijn huis kan beschikken als ik verhuur aan expats?

Bureaus die hun zaken niet goed regelen zorgen vaak voor horrorverhalen over het verhuren aan expats in Amsterdam. Bent u er ook bang voor dat uw huis uitgeleefd wordt? Of dat u uw huurders er niet meer uit krijgt? Dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij desgewenst voor het volledige beheer. Door dit te combineren met een wekelijkse schoonmaakdienst zorgt u direct voor wat sociale controle op de staat van uw woning. Daarbij zorgt het juiste papierwerk ervoor dat u geen discussie krijgt over huurrecht aan het eind van de huurtermijn. Doordat wij u ook op dit punt ontzorgen kunt u rustig van het rendement genieten.

Hoe kom ik aan de papieren om de verhuur en de staat van onderhoud vast te leggen bij expat verhuur Amsterdam?

Ontzorgen is het motto, dus ook hier nemen wij u graag de zorg uit handen. Zo verzorgen wij de noodzakelijke vergunning(en) bij de gemeente en verzorgen wij de staat van oplevering bij inverhuizing en uitverhuizing. Zo weet u zeker in welke staat uw woning aan de huurders ter beschikking wordt gesteld en of uw huurders de woning weer netjes opleveren. Mocht blijken dat er enige schade is ontstaan dan zullen wij die voor u met de huurder afwikkelen. Het laatste en meest belangrijke punt is het huurcontract. Dit contract is door onze juridisch specialisten zo opgesteld dat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Welke diensten levert u nog meer?

Soms staat uw huis te koop en wilt u het in de tussentijd verhuren omdat uw nieuwe huis al klaar is. Ook op dat moment zijn wij de aangewezen persoon om zo’n verhuur tot verkoop traject te begeleiden. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de papieren die opgesteld zijn zeker stellen dat u de woning altijd op kunt leveren. Dit gaat niet ten koste van de huurprijs.Een andere onderscheidende eigenschap die wij graag noemen is de snelle doorlooptijd. Amsterdam is berucht om haar krakersverleden en leegstaande woningen zorgen voor een verhoogd risico. Daarnaast trekt leegstand vaak andere criminaliteit aan. Daar hoeven onze klanten zich nooit druk om te maken. Wij verhuren met onze vaste verhuurmakelaars binnen een week aan de juiste partij. Zo blijft de woning die u verhuurt voortdurend bewoond en lopen de huurinkomsten door.

Zorgeloos verhuur aan expats begint bij ons.

  • Contactgegevens

  • Woning informatie

  • MM slash DD slash JJJJ

Alle voordelen

Geen leegstand
Hoogste rendement
Gescreende huurder
20 jaar ervaring
No cure, no pay
Volledig beheer mogelijk
Deskundig en professioneel

Huis verhuren in Amsterdam
Huis verhuren in Abcoude
Huis verhuren in Amstelveen
Huis verhuren in Ouderkerk a/d Amstel
Verhuurmakelaar

Bel mij terug

woning verhuren expats shell
woning verhuren siemens expat
woning verhuren bp expat
woning verhuren expat unilever
huis verhuren | woning verhuren
woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
Call Now Button