Expat verhuur Rotterdam

Verhuur Rotterdam is zelfverzekerd de markt opgaan van expat verhuur Rotterdam. Wij gaan niet voor snel geld en dikke verhalen. Wij verhuren met Rotterdamse mentaliteit. Dat betekent vooral: ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!’ Zo zijn wij ‘gewoon’ lid van de brancheorganisaties. Als normaal bedrijf zoeken wij ook normale mensen om aan te verhuren. We controleren dus dat potentiële huurders van onbesproken gedrag zijn en hun inkomen op een normale manier verdienen. Zeker vanuit het buitenland werken wij het liefst met werknemers van multinationals. Daarnaast gaan we niet alleen af op onze blauwe ogen, maar ook op de onafhankelijke gegevens van bijvoorbeeld huurcheck. Als we dan eenmaal kunnen verhuren aan de juiste persoon gaan we voor een huurprijs van minimaal EUR 1.750,- per maand en een contract van minstens zes maanden. Daarbij dragen we de sleutels pas over na een grondige inspectie, zodat we weten in welke staat u de woning verhuurt en weer terug kunt verwachten. Ook zorgen we dat de rest van de papieren in orde is voordat we de sleutel overhandigen. Kortom, wij ontzorgen u volledig. Om ervoor te zorgen dat u echt waar voor uw geld krijgt bieden we onze diensten aan met ‘best deal garantie’ en op basis van no cure no pay. Zo wil iedereen wel zaken met ons doen, dus wij zijn niet voor niets de populairste Rotterdamse verhuurmakelaar! Hoe wij u precies ontzorgen leggen wij hieronder graag uit. Als u liever rechtstreeks uw mogelijkheden voor expat verhuur Rotterdam met ons wilt bespreken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Wat is voor mij als eigenaar belangrijk bij expat verhuur Rotterdam?

Het belangrijkste is dat u zaken doet met de juiste huurder. Daarnaast moeten de papieren op juiste wijze opgesteld worden zodat u weer over uw huis kunt beschikken als dat nodig is. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat er schade aan uw woning ontstaat of dat uw woning gebruikt wordt voor ongewenste zaken zoals het kweken van wiet of prostitutie. Dat kunt u natuurlijk zelf proberen te voorkomen. Dat is echter lastiger dan gedacht, want hoe controleert u de referenties van uw huurder? Hoe komt u aan de juiste papieren? Natuurlijk bieden een advocaat en privédetective uitsluitsel, maar wilt u het rendement van de verhuur van uw huis genieten of geeft u het liever aan een batterij dure deskundigen? Aangezien wij het antwoord kunnen raden hebben wij al deze diensten onder één dak. Wij verzorgen een volledige screening, de juiste juridische documenten en de verdere begeleiding. Daarnaast staan we ook voor u klaar om de vergunningen met de gemeente af te handelen en de juiste prijs te bedingen. Omdat wij aangesloten zijn bij diverse brancheorganisaties weet u zeker dat wij de gewenste kwaliteit leveren. Dit onderstrepen wij door onze ‘beste deal garantie’ en ‘no cure no pay’ dienstverlening. Als dat geen ontzorgen is….

Hoe weet ik dat ik de juiste huurders en stabiele verhuurinkomsten krijg via verhuurmakelaar Rotterdam?

Wij snappen hoe belangrijk het is dat uw bezit stabiel verhuurd is. U bent niet gebaat bij een ‘doorloophuis’ met wekelijks andere huurders. Daarbij bieden vaste huurders meer betrokkenheid en een betere verzorging van uw huis. Daarom werken wij met huurcontracten van minimaal 6 maanden huren. Bij een lange huurperiode moet u natuurlijk extra zeker zijn van nette huurders en tijdige betaling van de huur. Met externe bronnen als huurcheck en onze eigen middelen controleren we of de huurder(s) zelf qua gedrag en verleden in aanmerking komen voor huur. Als dat positief is controleren we uiteraard hun bronnen van inkomsten, zodat wij ervan overtuigd zijn dat zij de maandelijkse huur van minimaal EUR 1.750,- kunnen voldoen. Om extra garantie in te bouwen verhuren we uitsluitend aan medewerkers van gerenommeerde bedrijven, meestal multinationals. Wij zijn ook voor huurders een betrouwbare verhuurmakelaar Rotterdam, dus bellen zij ons als eerste als zij huisvesting voor hun mensen zoeken.

Hoe zorgt expat verhuur Rotterdam dat ik weer over mijn huis kan beschikken als ik dat wil?

De beschikbaarheid van de woning begint bij de fysieke staat van uw bezit. Natuurlijk wilt u dat de woning weer netjes opgeleverd wordt als de verhuur beëindigd wordt. Doordat wij bij aanvang een technische inspectie hebben uitgevoerd weten wij en de huurder in welke staat het huis aan de huurder is geleverd. Nu vergelijken wij de staat bij einde huur met de staat van oplevering. Als we verschillen constateren zullen we, als er geen sprake is van reguliere slijtage, de schade direct op de huurder verhalen. Door een goede voorbereiding en het juiste papierwerk voorkomen wij een ellenlange strijd als de huurder alweer in het buitenland is.
Een ander misverstand is dat als de huurder, ondanks een huurtermijn, niet wil vertrekken, de verhuurder dan met lege handen staat. Ook hier is het juiste papierwerk nodig om u te ontzorgen.

Hoe kom ik aan de papieren om de verhuur en de staat van onderhoud vast te leggen bij expat verhuur Amsterdam?

Zoals gezegd valst of staat een goed verloop van de verhuur en de beschikking over uw bezit na verhuur met het juiste huurcontract. Onze juridisch specialisten begrijpen dat en zorgen keer op keer voor een waterdicht contract.

Wat kunnen wij nog meer doen om u te ontzorgen?

Misschien ontzorgen wij u echt met onze snelle doorlooptijden. Wij verhuren vaak al binnen een week. Zo voorkomt u leegstand en is het rendement ook zeker. Is ontzorgen voor u weten dat u niet te veel aan ons betaalt? Met onze ‘no cure no pay’ garantie betaalt u niets zolang wij niet verhuren. Als we wel verhuren weet u door onze ‘beste deal garantie’ ook dat u niets te veel heeft betaald. Wilt u eigenlijk alleen verhuren als uw oude huis nog niet verkocht is en uw nieuwe huis al beschikbaar is? Wij begeleiden zo’n traject graag. Wat uw wensen ook zijn, expat verhuur Rotterdam ontzorgt. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Contactgegevens

  • Woning informatie

  • MM slash DD slash JJJJ

Alle voordelen

Geen leegstand
Hoogste rendement
Gescreende huurder
20 jaar ervaring
No cure, no pay
Volledig beheer mogelijk
Deskundig en professioneel

Huis verhuren in Amsterdam
Huis verhuren in Abcoude
Huis verhuren in Amstelveen
Huis verhuren in Ouderkerk a/d Amstel
Verhuurmakelaar

Bel mij terug

woning verhuren expats shell
woning verhuren siemens expat
woning verhuren bp expat
woning verhuren expat unilever
huis verhuren | woning verhuren
woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
Call Now Button