Onze werkwijze

Duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel bij Huis Verhuren 

Inventariseren van de woning

Nadat er een vrijblijvend een afspraak is gemaakt voor een kennismaking. Kunnen wij aan de hand van een puntentelling en ervaring u de juiste deal geven. U kunt tijdens ons gesprek een voorkeur uitspreken wat voor bewoner u graag in uw woning wilt hebben. Huis Verhuren heeft een groot bestand met lokale woningzoekend, expats en bedrijven die hier graag een woning willen. Wij zoeken via ons bestand voor elkaar de juiste match.

Aan de hand van het vrijblijvend gesprek word er een keuze gemaakt of wij de beste deal voor u kunnen uitzetten. Als dit zover is ontzorgen wij u in het gehele proces. Er worden foto’s gemaakt van uw woning en op een professionele manier bijgewerkt en online gezet.

De juiste huurders

Een woning verhuren is niet al te moeilijk, uit ervaring blijkt wel dat een goede verhuur deal iets meer tijd kost. Huis Verhuren neemt hier iets meer tijd mee dan andere verhuurmakelaars. Uiteindelijk wil iedereen met een goed gevoel de woning betreden en achterlaten. Nadat de woning is uitgezet komen er meerdere aanvragen van kandidaten binnen. Onze verhuurmakelaar plannen bepaalde dagen in voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging leiden onze makelaars de kandidaten door het huis. U hoeft zelf niet bij de bezichtigingen aanwezig te zijn, dit bespaart u tijd . U krijgt na elke bezichtiging een terugkoppeling hoe de afspraak is verlopen.

Goede screening van de huurder

Als er een match is, screenen wij de huurder op alle mogelijke punten nog eens door. Alle punten en voorwaarden worden verwerkt in het huurcontract. Bij een screening worden de maandelijks inkomsten, looptijd werknemers contract, strafblad en BKR registratie. Als het huurcontract voor iedereen naar tevredenheid is opgesteld kan deze ondertekend worden.

Overdracht en oplevering

Na het ondertekenend van de huurovereenkomst is het wachten op de betaling en is het opleveren aan de beurt. Wij nemen een inspectierapport door en nemen foto’s van de woning. Dit is om latere discussie te vermijden als er sprake zal zijn van schades of vermissingen. Als dit eenmaal gedaan is dan is het tijd voor de sleutel overdracht. De makelaar zal bij al deze stappen aanwezig zijn en u begeleiden in dit proces.

Alle voordelen

Geen leegstand
Hoogste rendement
Gescreende huurder
20 jaar ervaring
No cure, no pay
Volledig beheer mogelijk
Deskundig en professioneel

Huis verhuren in Amsterdam
Huis verhuren in Abcoude
Huis verhuren in Amstelveen
Huis verhuren in Ouderkerk a/d Amstel
Verhuurmakelaar

Bel mij terug

woning verhuren expats shell
woning verhuren siemens expat
woning verhuren bp expat
woning verhuren expat unilever
huis verhuren | woning verhuren
woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
Call Now Button