Verhuurmakelaar

De toegevoegde kracht van een verhuurmakelaar

Een huis verhuren is moeilijker dan men zou verwachten. Zo moet u niet alleen aan een hele resem wettelijke verplichtingen voldoen maar moet u bovendien ook een geschikte prijs bepalen en een betrouwbare huurder vinden. Bij al die zaken kan een verhuurmakelaar u helpen. Volgende 6 redenen moeten de toegevoegde kracht van een verhuurmakelaar voor eens en voor altijd aantonen.

Het hoogste rendement bepalen

Een verhuurmakelaar is als geen ander in staat om de huurprijs te bepalen. Zo kent hij bijvoorbeeld de prijzen waaraan andere gelijkaardige woningen in de buurt verhuurt worden of weet hij waar huurders zoal belang aan hechten. Soms kan hij bepaalde kleine ingrepen aanraden waardoor u uw huurprijs gevoelig kan verhogen. Weet dat u, eenmaal u een verhuurcontract hebt afgesloten, nog zeer moeilijk de huurprijs kan aanpassen. Het is dan ook van belang om die huurprijs meteen correct te bepalen. Door een geschikte huurprijs in te stellen en een stabiele en betrouwbare huurder te vinden kan u zo uw rendement maximaliseren.

Uitgebreide screening

Voor een verhuurmakelaar is het een zaak geworden om een ideale huurder te vinden voor iedere woning. Zo’n huurder moet betrouwbaar zijn, over voldoende inkomen beschikken en mag geen nadelig huurverleden kennen. Aan de hand van verschillende tools en procedures tracht de makelaar de achtergrond van iedere kandidaat-huurder zo uitgebreid mogelijk in kaart te brengen. Enkel wanneer een kandidaat-huurder voldoet aan de voorwaarden van de makelaar én uw voorwaarden wordt er over een potentieel huurcontract gesproken. Zo bent u steeds zeker van uw rendement en voorkomt u de mistoestanden die soms de kranten sieren.

No cure, no pay

Het voordeel van de makelaars van Huis-Verhuren.Com is dat zij werken via het zogenaamde ‘no cure, no pay’-principe. Dit wil zeggen dat u niets hoeft te betalen indien zij geen geschikte huurder voor u zouden vinden. Dit zorgt ervoor dat u als verhuurder geen enkele risico loopt én geeft u de zekerheid dat uw makelaar er écht voor gaat.

Geen onaangename verrassingen

Een verhuurmakelaar begeleidt u gedurende het volledige verhuurproces. Pas na de ondertekening van de huurovereenkomst en na het ontvangst van alle betalingen zal de huurder de sleutel ontvangen. In de tussentijd stelt de makelaar zorgvuldig een inspectierapport op en neemt hij foto’s van het hele pand. Op die manier worden latere discussie’s handig vermeden. De verhuurmakelaar weet bovendien waar hij op moet letten bij het opstellen van de pandbeschrijving, belangrijk want het gevaar schuilt meestal in het kleinste hoekje.

Administratieve en juridische zekerheid

Een verhuurmakelaar geeft u inderdaad administratieve en juridische zekerheid. De huurwetgeving wijzigt voortdurend en vaak is het niet eens duidelijk onder welk stelsel u best zal verhuren. Eenmaal een en ander op papier staat kan u echter nog maar moeilijk terug. Een verhuurmakelaar is een echte expert, ook op juridisch vlak. Hij weet als geen ander aan welke wettelijke voorschriften u dient te voldoen, kan u alles vertellen over de onderhoudsplicht en stelt juridisch sluitende contracten voor u op. Daarnaast heeft hij een uitgebreide expertise op tal van administratieve zaken zoals het opstellen van inventarislijsten, facturen en rapporten. Hopelijk komt u nooit voor problemen te staan, maar weet dat een verhuurmakelaar zich ook op dat vlak dubbel en dik weet terug te verdienen.

Volledig beheer mogelijk

De verhuurmakelaar kan ingeschakeld worden om u in contact te brengen met een potentiële huurder en het praktisch verloop van de hele procedure samen met u af te handelen. Hebt u meerdere woningen of is de administratieve last voor u te zwaar? Dan kan u overwegen om het volledig beheer aan een verhuurmakelaar over te dragen. De verhuurmakelaar zal u dan ontlasten door het volledig proces van u over te nemen, waarna u alsnog maandelijks van een voordelig rendement kan genieten.

Huis-Verhuren.Com klaar de klus voor u

Wij van Huis-Verhuren.Com hebben ruim twintig jaar ervaring als het aankomt op het verhuren van woningen. Wij kennen de kneepjes van het vak en onze verhuurmakelaars zijn voortdurend up-to-date met alle praktische wijzigingen. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten bij het screenen van potentiële huurders en kunnen alle zorgen voor u wegnemen.

  • Contactgegevens

  • Woning informatie

  • MM slash DD slash JJJJ

Alle voordelen

Geen leegstand
Hoogste rendement
Gescreende huurder
20 jaar ervaring
No cure, no pay
Volledig beheer mogelijk
Deskundig en professioneel

Huis verhuren in Amsterdam
Huis verhuren in Abcoude
Huis verhuren in Amstelveen
Huis verhuren in Ouderkerk a/d Amstel
Verhuurmakelaar

Bel mij terug

woning verhuren expats shell
woning verhuren siemens expat
woning verhuren bp expat
woning verhuren expat unilever
huis verhuren | woning verhuren
woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
huis verhuren | woning verhuren
Call Now Button